Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50552 Library:50641 in /home/gamaterm/public_html/inc/_db.class.php on line 21
GAMATHERM.DESIGN
HomeProduseGalerie FotoContact


Pragul magnetic

GEALAN este primul producator de profile pentru usi si ferestre care a oferit clientilor sai pragul magnetic pentru usi, eliminand astfel obstacolul creat de un prag la trecerea dintre interior si exterior. Este recomandat in cazul spatiilor publice cu trafic mediu si intens si mai ales acolo unde accesul se face cu ajutorul unor carucioare de transport.

Cele doua benzi magnetice sunt pozitionate in fantele special prevazute in pragul care se monteaza in pardoseala. Acestea se ridica atunci cand usa se inchide fiind atrase de cele doua benzi metalice montate pe cercevea. Benzile magnetice sunt independente iar pozitionarea lor asigura ruperea puntii termice.

Pragul magnetic a raspuns foarte bine testelor de verificare a etanseitatii la vant si la apa de ploaie. Apa infiltrata accidental este drenata prin orificiile special prevazute pentru astfel de situatii.


Praguri magnetice in exemple
Page 1 of 1  [1]     
   
Copyright GamatermDesign, 2007.